Uit in Westfriesland

  Wat eerst lokaal begon als Uit In Enkhuizen, is uiteindelijk uitgegroeid tot Uit In Westfriesland.

  Bek­ijk per dag wat er te doen is in Westfriesland. Snel je weg vin­den in Westfriesland met alle infor­matie let­ter­lijk in de hand. Bezoek­ers en inwon­ers van de stad kun­nen gratis infor­matie over wat er te doen is raad­ple­gen op hun mobiel, ipad, lap­top of desk­top. Tevens ligt er in diverse gele­gen­heden een papieren ver­sie in de vorm van een uitladder.

  Uit in Westfriesland biedt de mogelijkheid tips te delen met vrien­den via social media, kaarten of een tafel te reserveren of een routebeschri­jv­ing te laten zien. Gebruik­ers kun­nen via de mobiele ser­vice afbeeldin­gen en geac­tu­aliseerde beschri­jvin­gen van even­e­menten en activiteiten en kun je film­frag­menten bekijken.

  De mobiele UIT­gids helpt de bezoeker in de wirwar van infor­matie en aan­bod en bevat adressen van the­aters, con­certzalen, cafés en restau­rants. Met behulp van de actuele UIT-agenda is de Westfries of haar bezoeker altijd op de hoogte van alle activiteiten in de stad.

  Deelnemers van Uit in Westfriesland kunnen eenvoudig zelf evenementen toevoegen en publiceren en hierdoor blijft het aanbod steeds actueel.

  Opdrachtgever: TIF Creative Concepts / Rosier Media